Akce na den 18. října, 2024

Andělské parní projížďky

Martinice v Krkonoších Martinice v Krkonoších

Spolek železniční historie Martinice v Krkonoších Vás po dlouhé době zve na Andělské parní projížďky. Ve spolupráci s Libereckým krajem, KHKD, obcemi na lokálce, sv. Mikulášem, archandělem Petronelem a Luciferem jsme pro Vas připravili dvě vyjížďky v doprovodu Mikulášovi andělsko čertovské družiny a kapely. Každý dětský cestující obdržít od Mikuláše drobný dárek. Třetí vyjížďka již bude jen pro cestující bez doprovodu sváteční družiny. 

Svařáček pod Vánoční jabloní na Štěrbově vile

Štěrbova vila Bílá Třemešná 260, Bílá Třemešná

Přijďte na svařáček do Vánočně "ustrojené" zahrady, vytápěné stodoly a stanu Štěrbovy vily a užijte si tak adventní atmosféru na Přehradě Les Království. Po celý den a za tmy pod okouzlující Vánoční jabloní Vás čeká domácí svařáček na zahřátí, domácí dobroty a mnoho dalšího. Jako každý rok přijedou za dětmi také na koních čerti, Mikuláš a Andělé!

Zdarma

Mikulášská nadílka u stromečku

Žacléř Žacléř

Přijďte v sobotu 9. 12. v 16 h na mikulášskou nadílku k vánočnímu stromu na žacléřské náměstí na setkání s andělem, Mikulášem a čertem. Děti dostanou drobný dárek, zahraje DJ Vašek a připraven bude horký punč.

ORLEN Špindl SkiOpening

Svatý Petr Svatý Petr, Špindlerův Mlýn

Chcete být mezi prvními, kdo se spustí po nových sjezdovkách? Chcete si užít české kapely jako je Monkey Business, TataBojs, Ventolin, Mydy a pak zapařit na afterparty s DJem? 

Přejít nahoru